Автомобил Volkswagen – високо качество на добра цена

Историята на Volkswagen започва още през далечната 1930 година. От тогава до днес, немската компания преминава през редица тежки години с неясно бъдеще. Въпреки това, марката не само оцелява, но и успява да спечели лидерски позиции на пазара. Днес Volkswagen притежава репутацията на доверен производител на висококачествени автомобили. Доказателство за това е фактът, че едни от най-продаваните автомобили в света са именно дело на немската компания – Голф, Поло, Пасат и др. В допълнение, Volkswagen произвежда разнообразие от превозни средства, с което дава избор на своите клиенти.

Най-важното качество на автомобилите VW е тяхната надеждност. На практика това е една от най-важните причини за успеха на компанията. Въпреки изменящите се условия на пазара през годините, немската компания остава в крак с модата и продължава да произвежда качествени автомобили. Не само това, но някои модели придобиват широка популярност и се превръщат в емблема на своето време. Доказателство за надеждността на авточасти VW са проведените технически проучвания. Според тях 1 от 52 двигателя на марката са истински провал и биха могли да дадат дефект. В сравнение със своите преки конкуренти от Ауди( 1 от 27) и БМВ (1 от 45) съотношението е значително по-добро. Въпреки това, проведените проучвания с клиенти са противоречиви. Те показват, че VW изпитват затруднения с 4 и 5- литровите двигатели на Голф и Пасат от ново поколение. Според тази класация, марката заема местата между 20-30 място от общо 100. Въпреки, че запазва своите позиции на пазара, един фактор оказва негативен ефект за марката Volkswagen. Разярилият се скандал през 2015г за повишеното количество вредни емисии на някои модели автомобили, произведени от 2009 до 2015г.

Освен с надеждността си, Volkswagen нашумява още и с ниските цени на своите автомобили. Всеизвестен факт е, че превозните средства на немската компания са достъпни на цени, отговарящи на предложеното качество. Тук може да се добави също и поддръжката на автомобилите. Тя до голяма степен зависи от кое поколение е превозното средство и с какви екстри е оборудвано то. Освен това, основен фактор, определящ разходите за поддръжка, е достъпността на резервни части и наличните оторизирани сервизи. Добрата новина за всички любители на марката е , че всички авточасти за VW са леснодостъпни. Благодарение на популярността на немския гигант, днес са налични много на брой оторизирани сервизи и търговци, предлагащи ремонтни услуги и резервни части. Като такъв, Autoprofi предлага богат асортимент от резервни от части за Volkswagen, съвместими с всяка разновидност на превозните средства. Повече информация за продуктите е достъпна на официалната страница на фирмата autoprofi.bg

Любими продукти

Направи твоите предпочетания на продукти.

Твоята кола

Може да намериш всяка една част за своята кола.

Спести

Може да спестиш като избереш сайта с най-ниска цена.